İçeriğe geç

Menü

Anasayfa
SiyasetCumhurbaşkanlığı
Bakanlıklar
TBMMSiyasi PartilerGenel Merkezİl / İlçe Başkanlıkları
KamuKamu KurumlarıMülki İdareValiliklerKaymakamlıklar
Güvenlik
STKToplum ve YaşamSivil Toplum Kuruluşları
Yerel YönetimlerBüyükşehir ve İllerİlçelerBelediyeMuhtar
Yerel
Marmara
Ege
Akdeniz
İç Anadolu
Karadeniz
Doğu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
Ankara Ankara Rehber Gündem
DünyaNATOUluslararası KuruluşlarBirleşmiş MilletlerAvrupa Birliği
Ekonomi
SporFutbolBasketbolVoleybolHentbolGüreşAtletizmTenisYüzmeMotor SporlarıDövüş Sporları / BoksE-SporAmatör SporEngelli Sporları / Paralimpik
Künye Video TV Özel Haber Tanıtım
  • Dolar 49,3554 ▲ %0,18
  • Euro 55,4019 ▼ %0,01
  • Sterlin 65,3355 ▼ %0,07
  • Gram Altın 6.623,34 ▲ %1,18
  • Çeyrek Altın 10.701,86 • %0,00
  • Gümüş 95,37 ▲ %1,72
  • Bitcoin 4.049.392 ▼ %0,71
  • BIST 100 12.213,58 ▲ %0,75

Nevşehir

Nevşehir Merkez'de Belediye Caddesi ve Lale Caddesi asfalt çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılacak

Nevşehir Belediyesi, Cami Cedit Mahallesi'nde bulunan Belediye Caddesi ve Lale Caddesi'nde asfalt kazma, yenileme ve serim çalışmaları gerçekleştirileceğini bildirdi. Çalışmalar süresince bağlantı yollarıyla birlikte araç trafiğine kapatılacak güzergâhlarda park yapılmaması ve sürücülerin alternatif yolları kullanması istendi.


Nevşehir Belediyesi, kent genelinde sürdürülen altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında Cami Cedit Mahallesi Belediye Caddesi ve Lale Caddesi'nde asfalt kazma, yenileme ve serim çalışması yapılacağını duyurdu. Çalışmalar nedeniyle iki cadde, bağlantı yollarıyla birlikte geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

İki Caddede Asfalt Çalışması Yapılacak

Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmaların 27 Eylül 2026 Pazar günü saat 08.00 itibarıyla başlayacağı belirtilerek, "Cami Cedit Mahallesi Belediye Caddesi ve Lale Caddesi'nde asfalt kazma, yenileme ve serim işleri yapılacağından bağlantı yollarıyla birlikte araç trafiğine kapatılacaktır." bilgisi verildi.

Çalışmaların asfalt yüzeyinin kazınması ve yenilenmesinin ardından yeni asfalt serimiyle devam edeceği bildirildi. İş makinelerinin çalışma yapacağı güzergâhlarda araç trafiğine ve park yapılmasına izin verilmeyeceği kaydedildi.

Sürücülere Alternatif Güzergâh Uyarısı

Nevşehir Belediyesi, Belediye Caddesi ve Lale Caddesi'ni kullanan sürücülerden çalışma süresince alternatif yol güzergâhlarına yönelmelerini istedi.

Açıklamada, çalışmaların aksaklığa uğramaması amacıyla yol üzerine araç bırakılmaması gerektiği vurgulanarak, "Genel olarak park yapılmasına ve araç trafik akışına izin verilmeyeceği için bu yol ve güzergâhları kullanan vatandaşlarımızın alternatif yolları kullanmaları gerekiyor." ifadelerine yer verildi.

"Yol Üzerine Araç Park Edilmemeli"

Nevşehir'in mahallelerinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında gerçekleştirilecek işlemlerin kesintiye uğramaması için belediye tarafından belirli dönemlerde sürücülere ve bölge sakinlerine yönelik uyarılar yapıldığı belirtildi.

Nevşehir Belediyesi, Cami Cedit Mahallesi ile Belediye Caddesi ve Lale Caddesi üzerinde araç park edilmemesini isterken, sürücülerin çalışma yapılan güzergâhlar yerine alternatif yolları tercih etmeleri gerektiğini bildirdi.

Belediye açıklamasında ayrıca asfalt çalışmaları nedeniyle oluşabilecek ulaşım aksaklıklarına ilişkin vatandaşlardan anlayış beklendiği belirtilerek, "Verilecek rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: Cumha

Paylaş
Sıradaki haber yükleniyor…