Ankara

Otizm Farkındalık Ayı’na renkli etkinlik

Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Özel Eğitim Uygulama Okulu ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde, Otizm Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

1 dk okuma 0
Paylas:

Sesli Haber

0:00



Etkinlikte halk oyunları ve palyaço gösterilerinin yanı sıra yüz boyama ve el baskısı gibi çeşitli aktivitelerle çocuklar doyasıya eğlendi. Düzenlenen bisiklet turu ise programa ayrı bir anlam kattı. Gün boyunca hem öğrenciler hem de aileler keyifli anlar yaşadı. Programa Belediye Başkan Yardımcısı Dilşad Taş Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Yener, Halk Eğitim Müdürü Muzaffer Yılmaz, şube müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Katılımcılar, özel gereksinimli bireylerin toplumsal hayata daha aktif katılımının önemine dikkat çekerek farkındalık, dayanışma ve birlik mesajları verdi.

Oti̇zm Farkindalik Ayi’na Renkli̇ Etki̇nli̇k (3)

Etkinliğin en dikkat çeken anlarından biri ise öğrencilerin hazırladığı Uçurtma adlı gösteri oldu. Programın sonunda tüm çocuklar, umut ve farkındalığın simgesi olarak gökyüzüne balon bıraktı.

Kaynak: Bülten

Etiketler: Ankara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir