MAMAK’TA ÖĞRENCİLERDEN “UZAYA YOLCULUK SERGİSİ”
İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET GENÇTÜRK, ÖĞRENCİLERİN HAZIRLADIĞI PROJELERİ İNCELEDİ
Mamak Şehit Hamza Irmak Ortaokulunda düzenlenen “Uzaya Yolculuk Sergisi”, öğrencilerin astronomi ve uzay bilimlerine yönelik çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturdu.
Mamak İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Gençtürk, Şube Müdürleri Ahmet Fevzi Özdemir ve Serkan Topbaş ile birlikte sergiye katıldı. Sergi alanını gezen Gençtürk, öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
ÖĞRENCİLERİN ÇALIŞMALARINA TAM NOT
Öğrencilerin bilimsel meraklarını, araştırma becerilerini ve üretkenliklerini ortaya koymayı amaçlayan sergide, uzay ve astronomi alanındaki projeler ilgi gördü.
Öğrencilerin ortaya koyduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Gençtürk, serginin hazırlanmasında emeği geçen okul yöneticilerini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
“Uzaya Yolculuk Sergisi” ile öğrencilerin bilim ve uzay araştırmalarına olan ilgilerinin artırılması, araştırma ve proje geliştirme becerilerinin desteklenmesi hedeflendi.
Hüseyin Akın
Kaynak: HABER MERKEZİ



