Gündem

“Buranın sahibi biziz” dedi çalışanların üzerine yürüdü! Siparişi geciken şahıs ortalığı birbirine kattı

İstanbul Büyükçekmece’de bir restoranda siparişin gecikmesi üzerine başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Alkollü olduğu öne sürülen bir şahsın çalışanların üzerine yürüdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 dk okuma 0
Paylas:

Sesli Haber

0:00



İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde bir restoranda yaşanan olayda, siparişin geç geldiğini iddia eden bir kişi çalışanlarla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şahsın garsonlara yönelik agresif tavırlar sergilediği ve olayın kavgaya dönüştüğü görüldü. Yaşananlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

A W688916 01

SİPARİŞİ GECİKİNCE ÇALIŞANLARA SALDIRDI

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Gürpınar Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir işletmede meydana geldi. İddiaya göre restorana alkollü halde gelen şahıs, siparişin gecikmesini gerekçe göstererek çalışanlarla sözlü tartışmaya girdi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte şahsın çalışanlara hakaret ettiği ve saldırgan tavırlar sergilediği belirtildi.

A W688916 02

“BURANIN SAHİBİ BİZİZ” DİYEREK TEHDİT ETTİ

Gerginliğin artmasıyla birlikte şahsın garsonların üzerine yürüdüğü ve “Buranın sahibi biziz” diyerek bağırdığı anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde yaşanan arbede çevredekilerin araya girmesiyle son buldu. Olayın ardından şahsın restorandan ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Etiketler: GÜNDEM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir